Dennis Koers - Lubach

Sinds 2021 ben ik lid van de VVD, nog niet heel erg lang maar ik voel me er toch al helemaal thuis.

Ik voel me liberaal, en dan past de VVD uiteraard als de beste! Het was midden in de Corona/Covid periode dat ik erg met de politiek bezig was, ik vermoed dat iedereen wel iets vond van hoe er met ons werd omgegaan.

Ik wilde me aansluiten om mee te kunnen praten, hetzij lokaal en dan ook nog in ons mooie Oldambt. De eerste herinneringen zijn dan ook van online meetings en trainingen, gelukkig zijn die tijden voorbij en kunnen we weer op een hele natuurlijke manier met elkaar omgaan.

 

Ik woon sinds 2005 weer in het mooie Noorden, na een aantal jaren in Friesland, Zuid-Holland en heel even in Azië te hebben gewoon vond ik mijn weg terug naar Beerta. Want we weten het, uiteindelijk gaat er niets boven Groningen!

Werkzaam geweest in de horeca, bij Hotel In Den Stallen voor en na de overname van de markante eerste uitbaters Hans en Heleen Imming. Een prachttijd waar ik graag aan terugdenk, het doet dan ook een beetje pijn om te zien dat het nu leeg staat…

In 2007 ben ik gaan werken in een ander prachtbedrijf, namelijk het Martini Hotel in de stad (het vroegere WEEVA). Het bedrijf is in de jaren na 2007 groter geworden met veel nieuwe locaties erbij, de groep kocht zelfs een hotel in Zuidlaren waar ik de laatste 2 jaren een geweldige tijd heb gehad.

 

Die horeca was prachtig, maar ook heftig en je bent natuurlijk altijd maar aan het werk. Vandaar dat ik de overstap heb gemaakt naar de uitvaart, sinds 6 jaar heb ik daar een prachtige job met maatschappelijke invulling. Ik ben er helemaal op mijn plaats, en die gastvrijheid zit er altijd nog in. Met 13 locaties door het hele land voel ik me gewaardeerd en geïnspireerd vanwege het werk dat al die mooie mensen verrichten in ons bedrijf met maar 1 doel: Wij geven iedereen een afscheid met een goed gevoel…

 

Privé woon ik samen met mijn man nog altijd in Beerta, samen met Beagle Mats hebben we het er reuze naar ons zin.

Sinds een aantal weken mag ik me secretaris noemen van de lokale afdeling van de VVD hier in Oldambt, een mooie taak om de politiek weer dichter bij de mensen te brengen. Wij organiseren bijeenkomsten, ledenvergaderingen en politieke avonden! Iedereen is welkom en kan zich bij ons aansluiten, dat voelt goed en het blijft altijd beschermd in de eigen omgeving.

 

Ik hoop u snel allemaal te mogen ontmoeten, heeft u al eerder vragen dan kunt u mij bereiken via onderstaand emailadres!

Tot snel!

Met Liberale groet,


Dennis Koers - Lubach

Secretaris VVD Oldambt