Job Steijnis neemt afscheid

Na vele jaren actief te zijn geweest voor de VVD heeft Job besloten om afscheid te nemen van het actieve politieke handwerk.

Job heeft eerst in de gemeente Winschoten en aansluitend in de gemeente Oldambt heel veel werk verzet voor de fractie en de partij.

Ik heb hem met name de laatste raadsperiode intensief meegemaakt in de fractie en in zijn rol als enerzijds commissielid, anderzijds als fractiesecretaris en technisch voorzitter (zoals dat dan zo mooi heet).

Job was altijd duidelijk in zijn standpunten en maakte van z'n hart geen moordkuil - dat leverde prima en stevige discussies op in de fractie! 

Zijn opiniestukken in de Oldambster werden graag gelezen, en dan met name door onze politieke vrienden in de raad, omdat het echte liberale geluid onversneden werd verwoord.

Maar hij was ook de bewaker van de processen en afspraken in de fractie, hield je bij de les en was degene die vaak nog ff een reminder stuurde om zo te zorgen dat je de afspraken kon nakomen.

Ik snap zijn besluit om te stoppen en tegelijkertijd vind ik het bijzonder jammer dat iemand met zijn ervaring, kennis en staat van dienst afscheid neemt van de actieve politiek en onze fractie.

Gelukkig mag ik Job altijd bellen voor wijze raad of een goed gesprek. Hij is en blijft een echte liberaal en VVD-er!

Job, ook via deze weg dank voor alles! Het ga je goed!


Namens de fractie,

Erich Wünker